Tânăr grav rănit, la Drăganu! Prins între două TIR-uri după o manevră greşită

Accident, cu un tânăr grav rănit, petrecut la Drăganu, pe DN 7. Şoferul, în vârstă de 25 de ani, a fost prins între două TIR-uri după ce a făcut o manevră greşită.

Tânăr grav rănit, la Drăganu, în noaptea de joi spre vineri, după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de două TIR-uri. Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Argeş, care au efectuat cercetările la faţa locului, Constantin I., de 25 de ani, din Drăganu ar fi vinovat de nenorocire. Tânărul conducea un BMW îndreptându-se dinspre Vâlcea către Piteşti. Într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, acesta a intrat în depăşirea unui TIR care circula în aceeaşi direcţie. Chiar atunci, din sensul opus venea un alt TIR, care a izbit în plin BMW-ul, proiectându-l înapoi în mastodontul pe care încercase să în depăşească.

În urma impactului deosebit de violent tânărul grav rănit a rămas încarcerat. A rămas captiv sub bordul maşinii sale. A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare ca tânărul grav rănit să fie scos dintre fiare. Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. În cursul dimineţii a fost transferat la Spitalul Municipal Bucureşti. Are multiple fracturi, leziuni interne şi se află în comă indusă. Din cauza stării lui, tânărul nu a putut fi testat cu etilotestul fiindu-i recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă era băut.

Foto Info Trafic Piteşti