Taximetrist pirat, lăsat de poliţişti fără obiectul muncii!

În timpul unui control, poliţiştii din Mioveni au prins un taximetrist pirat. Bărbatul s-a luat la ceartă cu oamenii legii. În timpul verificărilor, oamenii legii au constatat mai multe nereguli. I-au dat o amendă foarte mare şi l-au lăsat şi fără obiectul muncii, şoferul neputând să mai folosească maşina 6 luni.

Taximetrist pirat, lăsat fără obiectul muncii! Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni l-au depistat pe Traian B., de 52 de ani, din Mioveni, care efectua transport de persoane pe ruta Piteşti – Mioveni cu un Logan, fără a deţine autorizaţie taxi. În maşină erau patru femei. La verificări s-a constatat că nu are poliţă RCA obligatorie. Omul legii i-a cerut bărbatului să demonteze plăcuţele de înmatriculare. Taximetristul a refuzat. Ba mai mult, s-a luat la ceartă cu agentul.

Bărbatul a fost amendat cu suma totală de 6580 de lei. Sancţiunile au fost date pentru faptul că era taximetrist pirat, că nu avea asigurarea obligatorie şi că a refuzat să respecte indicaţiile poliţiştului de a demonta plăcuţele. Nu a fost doar atât! Au fost aplicate măsurile complementare de reţinere a certificatului de înmatriculare şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni. Taximetristului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.