Mort la 25 de ani! Părinții tânărului, în stare gravă, la spita

Update- Tânărul mort, Andrei Berevoianu de 25 de ani, a fost găsit în baie. Acolo, familia avea montat un aparat instant, care funcţiona pe gaze,  pentru încălzirea apei. Părinţii au fost cei care l-au găsit.

Mama, în vârstă de 48 de ani, a apucat să sune la 112 şi să cheme ambulanţa, ulterior a leşinat. Atât femeia cât şi soţul ei de 49 de ani, au fost preluaţi în stare de inconştienţă fiind duşi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. 

Tânărul mort lucra la o firmă din Domneşti. Mai are o soră care este plecată la muncă în străinătate. Aceasta va trebui să se întoarcă în ţară să-şi conducă fratele pe ultimul drum. 

Tragedie într-o familie din comuna Nucșoara, în județul Argeș. Un tânăr, mort la 25 de ani, iar părinții acestuia se află în stare gravă. Se pare că nenorocirea a avut loc din cauza unui aparat folosit la baie pentru încălzirea apei.

Mort la 25 de ani, aşa a fost găsit un tânăr din comuna Nucşoara, sâmbătă seară. Tragedia a avut loc în satul Sboghițești. Poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş i-a transportat pe părinţii tânărului la spital, în stare de inconştienţă. Se pare că toţi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Familia avea montat la baie un aparat instant pentru apă caldă. Este posibil ca aparatul să fi provocat nenorocirea.