Tâlhari reținuți după ce au furat 130 lei! Unul este recidivist

Tâlhari reținuți, după ce au atacat un tânăr în vârstă de 24 de ani furându-i suma de 130 de lei. Victima a ajuns la spital, având contuzii de coloană lombară. Unul dintre suspecți este recidivist, fiind condamnat în dosare de tâlhărie și furt calificat.

Duminică seară, cei doi, un tânăr de 29 de ani, din comuna Pietroșani și altul de 24 de ani, din comuna Poiana Lacului, mergeau cu căruța prin comuna Pietroșani. Erau beți! Au văzut pe drum un tânăr, în vârstă de 24 de ani, la rândul lui, băut. Au intrat în vorbă cu el, întrebându-l dacă are bani să meargă împreună să bea. Acesta din urmă s-a lăudat că are mulți bani și le-a arătat cei 130 de lei pe care îi avea la el. Agresorii l-au luat la bătaie și i-au furat întreaga sumă, abandonându-l căzut pe drum.

Tâlhari reținuți după ce totul a ieșit la iveală!

Victima s-a dus la o mătușă și i-a povestit ce a pățit. Ruda a sesizat poliția, oamenii legii, de la Poliția Curtea de Argeș, demarând cercetări. Victima a ajuns la spital având contuzii de coloană lombară.

Tinerii au fost reținuți, luni seară, fiind duși în arestul IPJ Argeș. Cel în vârstă de 24 de ani, este recidivist. În trecut a fost condamnat pentru tâlhărie calificată, iar în anul 2017 a ajuns în arest fiind acuzat de furt calificat.

Marți dimineață, tâlharii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea de arestare preventivă.