O șoferiță a făcut trei victime, provocând un accident la Curtea de Argeș

O șoferiță a făcut trei victime, marți dimineață, după ce a provocat un accident la Curtea de Argeș. Aflată la volanul mașinii sale, nu a acordat prioritate și a lovit un autovehicul care circula regulamentar.

Aflată la volanul unui Renault, șoferița, de 29 de ani, din Curtea de Argeș, a ieșit de pe strada Vasile Lupu, în intersecția cu strada Albești, fără să cedeze trecerea. S-a ciocnit violent cu un Duster care rula pe drumul cu prioritate, condus fiind de un tânăr, de 28 de ani, din Găești.

Șoferița a făcut trei victime din pricina neatenției de care a dat dovadă. La locul accidentului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al descarcerării de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș, martorii spunând că o persoană a rămas blocată în mașină.

Nu a fost necesară intervenția militarilor, victima fiind scoasă de martori. Două echipaje, unul SMURD și altul de la Serviciul de Ambulanță Argeș au preluat cele trei victime.

Conducătoarea a suferit leziuni la față, fiind dusă la spital. Pasagera din dreapta, în Duster, o tânără de 31 de ani, avea o plagă frontală care sângera și traumatism de coloană lombară iar cea de a treia victimă, o femeie de 51 de ani, aflată în Renault suferise traumatisme la torace și picioare.

Niciuna nu a rămas internată. Șoferița este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.