Tăinuitorul şi spărgătorii au ajuns colegi de celulă! Li s-a tras de la o betonieră

Furtul unei betoniere, din comuna Izvoru, a dus trei oameni în arest. Oamenii au fost uimiţi să afle că tăinuitorul şi spărgătorii au ajuns colegi de celulă, cu toţii fiind reţinuţi.

Tăinuitorul şi spărgătorii au ajuns în arest, primul fiind acuzat de oamenii legii că a ascuns adevărul despre furt iar ceilalţi doi pentru furt calificat. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoieşti aveau în lucru un dosar din luna martie. Atunci, indivizi necunoscuţi, au intrat într-o gospodărie şi au furat o betonieră, în valoare de aproximativ 500 lei. Păgubaşul a reclamat totul la Poliţie.

Oamenii legii au făcut cercetări stabilind că tăinuitorul şi spărgătorii aveau legătură. După comiterea furtului, hoţii au găsit imediat client. Un alt localnic, în vârstă de 31 de ani s-a oferit să o cumpere, deşi ştia cum au obţinut „vânzătorii”  betoniera. Nici când a început ancheta, acesta nu a scos un cuvânt. În cele din urmă betoniera a fost găsită în gospodăria lui.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Cei trei, tăinuitorul şi spărgătorii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.