Raed Arafat, la Mioveni! Prezent la Concursul Naţional de Descarcerare

Secretarul de Stat în MAI, doctor Raed Arafat, la Mioveni! Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență este prezent la ceremonia de încheiere a Concursului Național de Descarcerare și Acordare de Prim Ajutor Calificat.

Raed Arafat, la Mioveni, după ce miercuri deşi ar fi trebuit să fie prezent, a amânat venirea în Argeş. Secretarul de Stat în MAI a promis încă de atunci că va fi veni vineri, în ultima zi de concurs şi s-a ţinut de promisiune. A ajuns la Mioveni în jurul prânzului. A asistat la o parte din competiţie şi va face premierea câştigătorilor.

În perioada 19-21 septembrie, ISU Argeş a organizat, la Mioveni, etapa finală a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare de Prim Ajutor Calificat. Competiţia este dedicată exclusiv personalului militar şi salvatorilor din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă. Astăzi este ultima zi de concurs. Raed Arafat, aflat la Mioveni va asista la închiderea competiţiei.

La concurs au participat circa 200 de salvatori calificaţi în faza finală din: Argeş, Alba, Călăraşi, Dolj, Gorj, Dâmboviţa, Iaşi, Bihor, Braşov, Neamţ, Mureş, Bucureşti-Ilfov şi Vâlcea, dar şi de la Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, respectiv de la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, precum şi echipa reprezentativă a Republicii Moldova.