Primăria anunță realizarea unor stații de închiriat biciclete în Pitești

Primăria Pitești vizează realizarea de trasee pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere de-a lungul Râului Arges. De asemenea, se dorește crearea unor stații de închiriat biciclete. Este vorba despre un proiect pe care municipalitatea dorește să îl implementeze prin fonduri europene, în acest an.

Primăria anunță realizarea unor stații de închiriat biciclete în Pitești. Acestea ar urma să fie amplasate în puncte cheie din oraș. Astfel, prin proiect, se vor amplasa 4 stații de închiriere de biciclete, respectiv: în Parcul Petrochimistilor, în parcarea aferentă Parcului Ștrand, lângă Parcul Lunca Argeșului, iar cea de-a patra stație se va amplasa în Parcul Trivale.

Municipalitatea dorește ca traseele pentru bicicliști să facă legătura cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul Lunca Argeșului, Parcul Ștrand, Cartierul Tudor Vladimirescu. Rețelele de piste pentru biciclete, se vor realiza în următoarele locații din municipiul Pitești: Strada Basarabia, B-dul Petrochimiștilor și de-a lungul malului drept al râului Argeș, între Parcul Lunca Argeșului și Cartierul Tudor Vladimirescu, pe strada Lânăriei, strada Târgul din Vale, si Promenada Râului Argeș – Dig.