Monica Anghel, angajată a Consiliului Județean Argeș. Este director artistic la…

Cunoscuta interpretă de muzică uşoară Monica Anghel este, de astăzi, angajata Consiliului Judeţean Argeş. Ea ocupă funcţia de director artistic la Centrul Cultural Judeţean Argeș.

Miercuri, 9 ianuarie, a fost prima zi de muncă a Monicăi Anghel ca director artistic al Centrului Cultural Județean.

„Îmi propun ca acest centru cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să facem proiecte de calitate”, a precizat Monica Anghel, în cadrul conferinței de presă de la Consiliul Județean Argeș.

Glumind, artista a spus că o recomandă pentru această funcţie „vocea şi talentul”. Monica Anghel a promis argeșenilor performanță. „Eu nu îmi doresc ca acest centru cultural să fie o mașină de mâna a 15-a, ci vreau să fie o limuzină de lux”, a mai spus aceasta.

Sunt și alți artiști importanți care au semnat contracte cu instituția din Argeș. Dintre aceștia amintim pe Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo), Alexandra Crișan sau Elena Niciu.

Centrul Cultural Judeţean Argeş este o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean. Funcția de director artistic a fost inclusă în decembrie anul trecut în organigrama instituţiei.