Spânzurat la 28 de ani, din cauza unei iubiri interzise

Un tînăr s-a spânzurat la 28 de ani, din cauza unei iubiri interzise. Deşi era dispărut de acasă de pe data de 5 octombrie, părinţii nu au sesizat Poliţia crezând că fiul lor se află la tânăra pe care nu voiau să o accepte!

Spânzurat la 28 de ani, din cauza unei iubiri interzise! Este povestea tristă a unui tânăr din comuna Ţiţeşti, judeţul Argeş. Acesta avea o iubită pe care părinţii săi nu şi-o doreau ca noră. Deseori au avut loc certuri în familie din această cauză. Uneori, tânărul pleca de acasă şi nu mai dădea cu zilele pe la părinţi. Astfel se explică de ce nu au sesizat părinţii dispariţia lui pe data de 5 octombrie. Atunci a fost văzut ultima dată iar mama şi tatăl au crezut că fiul lor se află la iubita lui.

Părinţii l-au sunat o vreme dar nu au primit răspuns. Au crezut că fiul, furios, nu vrea să mai ia legătura un vreun fel cu familia. Joi, o localnică a descoperit cadavrul. Tânărul zăcea spânzurat într-o vâlcea, la mică distanţă de casa părinţilor. După cum arăta cadavrul se pare că era mort de la data dispriţiei. Nu a lăsat un bilet în urma sa pentru a-şi justifica gestul. În buzunar, oamenii legii i-au găsit şi telefonul care între timp, se descărcase.  Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie.