Reţinut că fura din case de vacanţă! O parte din prejudiciu, recuperat

Bărbat în vârstă de 40 de ani, reţinut că fura din case de vacanţă! Individul este recidivist şi acţiona după ce studia înainte zona, asigurându-se că nu-l va prinde cineva. Mai are condamnări pentru furt calificat.

Reţinut că fura din case de vacanţă! O parte din prejudiciu, recuperat! Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În luna aprilie, casa de vacanţă a unui bucureştean fusese spartă. Hoţii au dispărut cu bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Au dispărut unele electrice, o butelie, o plită şi alte obiecte casnice.

Cercetările oamenilor legii au dus la un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat pentru alte furturi. Când au început să-i probeze fapta, oamenii legii au descoperit şi o parte din bunurile furate. Astfel, jumătate din prejudiciu a fost recuperat şi înapoita păgubaşului.

Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.