Spaima vânzătoarelor din Piteşti, a ajuns în arest! Bărbatul avea aceeaşi metodă şi în Bucureşti

Salariatele unor magazine din centrul Piteştiului pot răsufla uşurate. Spaima vânzătoarelor a ajuns în arest! Bărbatul a lăsat fără telefoanele mobile mai multe femei.

Spaima vânzătoarelor din Piteşti, a ajuns în arest! Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Piteşti, şi-a început „cariera” în Bucureşti. Acolo, avea o metodă sigură prin care făcea să dispară telefoanele angajatelor. Din experienţă învăţase că angajatele îşi ţin telefoanele sub tejghea. Se ducea şi le cerea un produs, aşezat pe un raft cât mai îndepărtat. În timp ce angajata era cu spatele, el întindea mâna sub tejghea şi subtiliza aparatul. Imediat după aceea, găsea un motiv să refuze produsul şi să dispară cât mai repede din zonă. În cele din urmă poliţiştii bucureşteni l-au prins. A fost plasat sub control judiciar, având măsura supravegherii la Piteşti, unde are domiciliul.

Ajuns în Oraşul Lalelelor, bărbatul a continuat să fure, aplicând aceeaşi metodă. Colinda magazinele din centrul oraşului şi sustrăgea telefoanele de sub tejghea. Astfel a devenit spaima vânzătoarelor în perioada august – septembrie, furând 5 telefoane. Bărbatul nu doar că a încălcat măsura controlului judiciar prin comiterea de infracţiuni, dar nu s-a prezentat nici periodic la Serviciul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Din acest motiv poliţiştii au cerut arestarea preventivă a bărbatuluui. Astfel individul a ajuns în arest şi s-a ales cu un nou dosar pentru furt calificat.