Şoferul groazei, reţinut la Topoloveni! Bărbatul în vârstă de 57 de ani era beat criţă la volanul maşinii sale. Bărbatul nu posedă permis, documentul fiindu-i anulat din anul 2011. A ajuns în arest, pentru a doua oară!

Şoferul groazei, asta poate fi considerat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mioveni care a comis până în prezent mai multe infracţiuni, toate la regimul rutier. Bărbatul a fost prins în trafic, la volanul unui Ford Focus ce-i aparţine. Era beat criţă, având o concentraţie de alcool de 1,19 la mie. Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au stabilit că „şoferul” nu posedă permis din anul 2011 când i-a fost anulat, tot pentru infracţiuni la regimul rutier.

În luna mai, bărbatul a fost reţinut după ce a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost eliberat de instanţă, a doua zi, fiind luată măsura controlul judiciar. Cu toate că se afla sub măsura de supraveghere, şoferul groazei nu s-a putut abţine şi după ce s-a îmbătat a plecat iar cu maşina la drum. Anchetatorii spun că bărbatul face acest lucru în mod frecvent!

Urmare a încălcării controlului judiciar dar şi a infracţiunilor comise, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Conducătorul este considerat pericol public, dat fiind faptul că obişnuieşte să conducă frecvent beat şi fără permis.