Şoferul groazei, reţinut! Criţă la volan şi fără permis, de mai multe ori

Şoferul groazei, reţinut la Topoloveni! Bărbatul în vârstă de 57 de ani era beat criţă la volanul maşinii sale. Bărbatul nu posedă permis, documentul fiindu-i anulat din anul 2011. A ajuns în arest, pentru a doua oară!

Şoferul groazei, asta poate fi considerat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mioveni care a comis până în prezent mai multe infracţiuni, toate la regimul rutier. Bărbatul a fost prins în trafic, la volanul unui Ford Focus ce-i aparţine. Era beat criţă, având o concentraţie de alcool de 1,19 la mie. Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au stabilit că „şoferul” nu posedă permis din anul 2011 când i-a fost anulat, tot pentru infracţiuni la regimul rutier.

În luna mai, bărbatul a fost reţinut după ce a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost eliberat de instanţă, a doua zi, fiind luată măsura controlul judiciar. Cu toate că se afla sub măsura de supraveghere, şoferul groazei nu s-a putut abţine şi după ce s-a îmbătat a plecat iar cu maşina la drum. Anchetatorii spun că bărbatul face acest lucru în mod frecvent!

Urmare a încălcării controlului judiciar dar şi a infracţiunilor comise, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Conducătorul este considerat pericol public, dat fiind faptul că obişnuieşte să conducă frecvent beat şi fără permis.