Circulaţie închisă pe Transfăgărăşan, sâmbătă! Restricţia e valabilă toată ziua

Circulaţie închisă pe Transfăgărăşan, sâmbătă. Restricţia va fi valabilă pe durata desfăşurării unui concurs de triatlon, de la 8.00 la 18.00. Astfel, şoferii nu vor putea urca de la barajul Vidraru până la tunelul de la Bâlea Lac.

 

Circulaţie închisă total pe Transfăgărăşan, sâmbătă de la ora 8.00 la ora 18.00, pe tronsonul cuprins între km 62 și km 116 +820m , mai exact, de la Barajul Vidraru până la Tunelul spre Bâlea Lac.

Măsura a fost impusă din cauza organizării concursului de triatlon, Transfier, unul dintre cele mai dificile din lume. Vor fi amplasate marcaje pentru şoferi iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.

Transfier, unul dintre cele mai dificile triatloane din lume cuprinde: 1, 9 km parcurși înot în Lacul Vidraru, 90 de kilometri de pedalat pe Transfăgărășan, în runda de ciclism și 21 de kilometri de alergare până la Omul de Fier.