Şofer băut şi fără permis a provocat un accident! A fost reţinut

Şofer băut şi fără permis a provocat un accident în comuna Poiana Lacului. Patru persoane, au fost rănite. După impact, bărbatul a fugit. A fost prins, fiind reţinut pe bază de ordonanţă.

Şofer băut şi fără permis aflat la volanul unui Audi, pe DN 67 B , şoseaua Piteşti-Drăgăşani. Bărbatul, de 36 de ani, din comuna Săpata, conducea cu viteză. A ajuns în spatele unei maşini şi din cauză că nu păstrase distanţa regulamentară în timpul mersului a lovit-o, proiectând-o cât colo. După impact bărbatul a coborât de la volan şi a rupt-o la fugă, spre uimirea celor prezenţi. A abandonat Audi-ul la locul accidentului.

Trei persoane din maşina lovită au fost rănite uşor. Vătămări corporale a suferit şi şoferul fugar. Acesta a fost prins de oamenii legii după circa o oră de căutări. În timpul verificărilor, oamenii legii au înţeles de ce dăduse conducătorul auto bir cu fugiţii. Era vorba de un şofer băut şi fără permis. Individul avea o concentraţie de alcool de 0,63 la mie, în aerul expirat. A fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reţinut pentru părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.