Ameninţat cu cuţitul s-a aruncat pe geam! Agresorul, în arest pentru 30 de zile.

Ameninţat cu cuţitul s-a aruncat pe geam! Povestea a avut loc în Piteşti, la sfârşitul săptămânii iar vinovatul a fost reţinut. După ce au băut împreună, prietenii de pahar s-au luat la ceartă. Agresorul a pus mâna pe un cuţit, iar victima a sărit de la etaj, de frică.

Tinerii de 28, respectiv 26 de ani, ambii din Piteşti se aflau într-un apartament din cartierul piteştean Găvana. Au băut împreună cu cantitate impresionantă de alcool. După ce s-au îmbătat s-au luat la ceartă. De la vorbe grele s-a ajuns la ameninţări, astfel că, cel de 26 de ani a scos un cuţit şi s-a îndreptat către adversarul său. Ca să scape, acesta din urmă, a sărit pe geam de la etajul II.

Ameninţat cu cuţitul s-a aruncat pe geam! Victima s-a prăbuşit pe o copertină de la parter şi de acolo s-a rostogolit pe caldarâm. Cel ameninţat s-a lovit la un picior, dar a a scăpat cu viaţă! Agresorul a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. A fost reţinut pentru tentativă de omor. Ulterior, Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.