Joi dimineaţă, un şofer băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ, la ieşirea din Mioveni. Bărbatul a scăpat nevătămat dar s-a ales cu dosar penal.

Şofer băut s-a răsturnat cu maşina în şanţ, joi dimineaţă. Bărbatul în vârstă de 59 de ani, din Mioveni, se ducea la serviciu. Mergea către Racoviţa. Afară ploua iar conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă. A scăpat maşina de sub control şi s-a răsturnat în şanţ. Maşina s-a rostogolit şi a rămas cu roţile în sus.

Martorii au sunat la 112. Bărbatul a fost scos din autovehicul. Nu avea decât câteva lovituri uşoare.. Când a fost testat de oamenii legii sosiţi la locul accidentului s-a constatat că era băut. Avea o concentraţie de alcool de 0,43 la mie în aerul expirat. A fost dus la Spitalul Sfântul Spiridon situat la mică distanţă, atât pentru investigaţii medicale cât şi pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul a scăpat nevătămat dar s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. I-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Va trebui să plătească şi reparaţiile maşinii, în aceste condiţii firma de asigurări neacoperind paguba.