Sinucigaşul a scris în biletul de adio: „Sunt un dobitoc!” !A fost găsit spânzurat

Sinucigaşul a lăsat un bilet de adio care i-a şocat până şi pe anchetatori. ” Sunt un dobitoc, nu mă luaţi în seamă. Îmi pare rău”, acestea sunt ultimele cuvinte ale unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Bughea de Sus, care şi-a pus capăt zilelor.

Descoperire şocantă, luni! Trupul unui bărbat a fost găsit spânzurat în podul locuinţei sale. Sinucigaşul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost găsit de tatăl său. Omul nu mai ştia nimic de fiu de duminică. Luni, a pornit să-l caute împreună cu o vecină. L-a găsit mort.

Părintele, disperat, a sunat la 112. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung a mers la faţa locului pentru cercetări. Nu exista nici un dubiu că bărbatul şi-a pus capăt zilelor, mai ales că victima lăsase şi bilet. Sinucigaşul a şocat însă, prin mesajul de adio lăsat rudelor sale. ” Sunt un dobitoc, nu mă luaţi în seamă. Îmi pare rău!”, a scris bărbatul pe o bucată de hârtie.

Victima suferea de o depresie de ceva timp. Omul divorţase recent şi nu se putea împăca cu gândul despărţirii. Era muncitor la o spălătorie auto. Sinucigaşul nu vorbise niciodată despre intenţiile sale de a-şi curma zilele. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş.