Şi-a violat mama! Cei doi au băut împreună înainte

Update- Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv. Pe numele său, Judecătoria Câmpulung a emis un mandat pentru 30 de zile.

Caz şocant în Argeş! Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Godeni, şi-a violat mama. Cei doi au mers împreună la o casă nelocuită şi au băut împreună. După ce s-au îmbătat, fiul a abuzat-o pe care care i-a dat viaţă!

Şi-a violat mama, în noaptea de sâmbătă spre duminică. S-a întâmplat în comuna Godeni, din judeţul Argeş. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, trăieşte în concubinaj cu o femeie şi împreună au un copil de 8 ani. Sâmbătă seară, s-a dus în vizită la mama lui, o femeie în vârstă de 49 de ani. Amândoi obişnuiesc să consume alcool. Au decis să meargă la o casă nelocuită, ce aparţine fostului bărbat al femeii. Acolo au băut împreună ţuică şi s-au îmbătat.

Cu minţile răvăşite de alcool, bărbatul a vrut să profite de cea care i-a dat viaţă. Femeia s-a opus! A lovit-o, şi-a violat mama şi a plecat. Femeia a sunat la 112 şi a sesizat Poliţia. Duminică bărbatul a fost prins de oamenii legii dar era atât de beat încât nu putea fi audiat. Abia după câteva ore oamenii legii au reuşit, cu greu, să-i ia o declaraţie. Victima a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Argeş. În urma examinării, medicul legist a constatat urme de violenţă şi ale actulul sexual.

Fiul a fost reţinut sub acuzaţia de viol asupra unui membru al familiei. Luni dimineaţă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani.