Din cauza poleiului şi vitezei, accident cu 3 maşini! Zona pare blestemată

Un şofer grăbit a provocat luni dimineaţă, un carambol pe DN 7. Din cauza poleiului şi vitezei, accidentul cu 3 maşini, a avut loc la Călineşti, într-o zonă ce pare blestemată! O femeie a ajuns la spital.

Din cauza poleiului şi vitezei, accident cu 3 maşini la Călineşti, luni dimineaţă. Un şofer în vârstă de 21 de ani, din comuna Călineşti, se afla la volanul unui BMW.  S-a angajat în depăşirea unui Fiat condus în aceeaşi direcţie de un bărbat, în vârstă de 55 de ani. Tânărul şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a ciocnit în lateral cu autoturismul pe care îl depăşea. Ulterior, a fost proiectat în faţă, acolo unde s-a lovit violent cu un Volkswagen, condus fiind de un şofer în vârstă de 39 de ani, din comuna Bogaţi.

În urma impactului dintre cele trei maşini, a fost rănită o femeie, pasageră pe locul din faţă în Volkswagen. Victima, în vârstă de 39 de ani, tot din Bogaţi, soţia celui de la volan, a suferit contuzii la picioare. A fost transportată la spital.

Accidentul provocat din cauza vitezei şi poleiului a avut loc în zona blestemată unde în vara anului 2018, s-a petrecut un cumplit accident rutier, soldat cu decesul a trei femei, toate însărcinate.