Şi-a ucis fratele cu bâta, la Moşoaia! Reţinut pentru omor calificat

Un bărbat din comuna Moşoaia şi-a ucis fratele cu bâta! Bărbatul a fost reţinut de poliţişti. Marţi el a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.

Şi-a ucis fratele cu bâta, la Moşoaia! S-a întâmplat în seara de 23 octombrie, când Ion Păun, de 52 de ani era cu fratele lui Mihăiţă, în faţa casei în care locuiau. Amândoi erau beţi. S-au luat la ceartă, din senin. Ion şi-a amintit de un conflict mai vechi. A pus mâna pe o bâtă şi l-a lovit în cap de fratele său, de mai multe ori. Nimeni nu ştia ce s-a petrecut. Victima a mai trăit trei zile, după care a decedat.

Victima în vârstă de 49 de ani a zăcut fără suflare în casă, mai multe zile. Fratele care locuia în acelaşi imobil dar avea intrare separată, susţine că nu a ştiut că bărbatul zace decedat în pat. Descoperirea a fost făcută duminică, pe 28 octombrie. Atunci, Ion Păun împreună cu un vecin l-au găsit pe Mihăiţă zăcând mort în pat.

Autopsia a stabilit că a fost vorba de o moarte prin violenţă, şi că victima a murit din cauza leziunilor suferite. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii au demarat o anchetă. În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că criminalul este chiar fratele victimei. Ion Păun a fost reţinut luni seară. Marţi, a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de violenţă în familie cu raportare la omor calificat. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele inculpatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.