Update-Și-a serbat majoratul cu un viol! Victima bătută și batjocorită toată noaptea

Update-Suspecții au fost prezentați Judecătoriei Topoloveni cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus plasare celor doi tineri în arest la domiciliu. În acestă seară au părăsit arestul IPJ Argeș urmând să se supună deciziei judecătorești de a părăsi locuințe decât cu acordul instanței.

După ce a petrecut de ziua lui un băiat de 18 ani și-a serbat majoratul cu un viol. Tânărul împreună cu un prieten, și el participant la distracție, au batjocorit o fată, în vârstă de 19 ani, pe care au bătut-o mai întâi. Ambii au ajuns în arest.

Și-a serbat majoratul cu un viol, considerând , probabil, că având 18 ani este bărbat. S-a întâmplat duminică la Topoloveni. Tânărul a petrecut alături de prietenii lui ore bune. Au băut și s-au distrat. Printre invitați se număra și fata în vârstă de 19 ani. După ce petrecerea a luat sfârșit, sărbătoritul a ținut să prelungească distracția invitând la el acasă un prieten de 17 ani. Cei doi au insistat să meargă cu ei și fata de 19 ani.

Ajunși acasă, tinerii i-au cerut fetei să întrețină relații sexuale. Aceasta a refuzat și a vrut să plece. Adolescentul de 17 ani a lovit-o. După ce a bătut-o măr, i-a cedat întâietate sărbătoritului, care a profitat de fată fără voia ei. A urmat și agresorul, ambii batjocorind-o întreaga noapte, după cum reiese din anchetă.

După ce a scăpat fata a reclamat la Poliție ce i s-a întâmplat. Oamenii legii au administrat probatoriul și tânărul care și-a serbat majoratul cu un viol a ajuns în arest, alături de prietenul lui. Cei doi au fost reținuți miercuri seară, pentru viol. Urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de arestare preventivă.