Şef nou al poliţiştilor argeşeni! Vezi cine a câştigat concursul

S-a încheiat concursul pentru funcţia de inspector şef, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Potrivit surselor avem şef nou al poliţiştilor argeşeni, în persoana comisarului şef Tudorel Pieleanu.

Şef nou la IPJ Argeş după ce în urmă cu puţin timp, s-a încheiat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române. La concurs au fost înscrişi doi candidaţi: comisarul şef Tudorel Pieleanu, şi comisarul şef Gabriel Gherghe. Se pare că teleormăneanul Tudorel Pieleanu a reuşit să-i impresioneze pe membrii comisiei de examinare fiind declarat câştigător al concursului.

Comisarul şef Tudorel Pieleanu, noul şef al poliţiştilor argeşeni a fost împuternicit ca inspector şef la IPJ Argeş, în luna iulie a acestui an. Este fost adjunct la IPJ Teleorman. Întâmplător, sau nu, în trecut, Tudorel Pieleanu a fost asociat într-o firmă cu Ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan.

Comisarul şef Gabriel Gherghe a fost o perioadă inspector şef, fiind împuternicit pe 6 luni. Ulterior a deţinut aceeaşi funcţie cu delegaţie alte câteva luni, până la venirea la comandă a lui Tudorel Pieleanu . În prezent Gabriel Gherghe este adjunct al inspectorului şef, funcţie pe care o deţine prin concurs şi o va ocupa în continuare.