A dispărut după ce a lovit maşina de serviciu! Mama a anunţat că fiul nu s-a întors

Duminică seară, o femeie a cerut ajutorul poliţiştilor. A anunţat că fiul său a dispărut de acasă. Bărbatul lovise maşina de serviciu şi se presupune că lipsa lui are legătură cu acest incident.

Ion Adrian Joiţa, de 51 de ani, din comuna Moşoaia a dispărut de acasă, încă de vineri seară. Mama lui a sesizat Poliţia duminică seară, după ce l-a căutat singură şi nu i-a dat de urmă. Aceasta a povestit că fiul ei nu s-a mai întors de la serviciu, vineri seară. Sâmbătă dimineaţă, femeia a găsit patul nedesfăcut, semn că bărbatul nu dormise acasă, iar telefonul lui mobil era în cameră.

Ion Adrian Joiţa, lucra la o firmă de distribuţie din Piteşti. Joi, lovise maşina de serviciu. Nimic grav, o simplă tamponare. Rudele cred că bărbatul a dispărut, fiind speriat de consecinţele greşelii sale.

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor care l-au văzut pe bărbatul care a dispărut.

Acesta are următoarele semnalmente: înălțime – circa 1,70 m, constituție atletică, ochi căprui, păr şaten tuns scurt.
Vestimentație la momentul dispariției: încălţăminte sport de culoare albă, îmbrăcat cu pantalon de blug de culoare albastră şi tricou de culoare închisă

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, tel: 0248.607009.