Se fac angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni

ANP anunţă că urmează să fie făcute angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni şi la Penitenciarul Spital Mioveni. Sunt scoase la concurs, în total, 7 posturi, dintre care unul de ofiţer.

Se fac angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni şi la Penitenciarul Spital Mioveni. Posturile scoase la concurs pentru Penitenciarul Spital Mioveni sunt: 1 post de ofiţer pentru servicii administrative şi întreţinere reparaţii, 1 post de agent electrician şi 1 post de agent instalator. Penitenciarul Mioveni scoate la concurs: 1 post de agent electrician, 1 post de agent instalator şi 2 posturi de agent fochist.

Condiţiile de participare la concurs sunt, pentru agenţi: studii liceale, calificare ca fochist, instalator sau electrician, în funcţie de postul pentru optează candidatul şi avize ORNISS. Candidaţii care trec de testarea medicală, vor trebui să promoveze interviul psihoprofesional şi de proba scrisă.

Cei înscrişi vor trebui să convingă comisia la interviul psihoprofesional că: au maturitate emoţională, autocunoaştere şi autocontrol. De asemenea, vor trebui să convingă că au atenţie concentrată şi distributivă dar mai ales, rezistenţă crescută la frustrare.

Dosarele cu cererile de înscriere la concurs se depun la unitatea în care se fac angajări din sursă externă, până pe data de 13 noiembrie, la ora 15.00.