A dispărut bărbatul care nu cunoaşte banii!

Poliţiştii din Ştefăneşti Argeş au fost sesizaţi că a dipărut bărbatul care nu cunoaşte banii. Fratele acestuia a menţionat acest aspect, punctând că Gheorghe Virgil Muşetescu nu recunoaşte bancnotele.

A dispărut bărbatul care nu cunoaşte banii. Rudele se tem că acesta nu se poate descurca singur, dat fiind faptul că nu poate distinge bancnotele şi nu ştie valoarea lor. Culmea este faptul că bărbatul nu este diagnosticat cu vreo afecţiune. Mai mult este pensionar şi lunar primeşte bani.

Gheorghe Virgil Muşetescu are 65 de ani, locuieşte la Ştefăneşti, în Zăvoi şi ultima dată a fost văzut miercuri dimineaţă. Un frate de-al său a anunţat dispariţia după ce bărbatul nu s-a mai întors acasă. Au fost demarate căutări în zona Zăvoi, dar bărbatul nu a fost găsit.

Semnalmente: înălţime – circa 1,70 m, constituţie robustă, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, faţa rotundă.

Vestimentație la momentul dispariției: pantaloni de culoare albă, bluza de culoare albă, încalţat cu ghete de culoare roşie.
Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Ştefăneşti, tel: 0248.265185.