Se caută 7 polițiști din sursă externă la IPJ Argeș! Ultimele zile de înscrieri

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a scos la concurs șapte posturi cu încadrare din sursă externă. Înscrierile se fac până marți,  22 ianuarie, ora 15.00, la sediul instituției.

Se caută 7 polițiști din sursă externă la IPJ Argeș, pe mai multe domenii. Sunt două posturi vacante de ofițer de poliție la Poliţia Municipiului Câmpulung – Biroul Investigaţii Criminale și  Combaterea infracţiunilor contra patrimoniului. Alte patru posturi vacante de ofițer de poliție au fost scoase la concurs la Serviciul Criminalistic – Centrul Teritorial de Examinare I.T., Percheziții informatice. Ultimul post vacant de ofițer este la Secția nr. 4 Poliție Rurală Buzoiești – Ordine Publică.

Dosarul de recrutare în vederea participării la concurs va fi depus personal, la Inspectoratul de Poliţie Județean Argeș, Mun. Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, până pe 22 ianuarie. După încheierea perioadei de înscriere nu se vor mai primi cereri de înscriere.

După ce le-a fost acceptat dosarul de înscriere, candidaţii vor susţine evaluarea psihologică. Cei declarați apți vor lua parte la activitatea de evaluare medicală. Apoi urmează proba scrisă, ce reprezintă un test de tip grilă.

Pentru a participa la acest concurs, candidatul trebuie să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinte administrative, ştiinţe economice, ştiinţe socio-umane, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe inginereşti. Sau să dețină studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem “Bologna”), într-unul din domeniile fundamentale de licență: ştiinţe sociale sau ştiinţe inginereşti.

Condiţiile de participare la concurs pentru aceste posturile sunt disponibile, detaliat, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, la rubrica „Cariere”.