La Grădina Zoologică Piteşti se scumpesc biletele pentru vizitatori

Primăria Piteşti are în vederea scumpirea biletelor de intrare la Grădina Zoologică Piteşti. Intenţia va fi supusă votului consilierilor locali.

La Grădina Zoologică Piteşti se scumpesc biletele! În prezent, preţul de intrare pentru adulţi este de 5 lei, iar pentru copii, elevi şi pensionari este 3 lei. Dacă propunerea va fi adoptată prin hotărâre de Consiliu Local, preţul unui bilet pentru adulţi va fi de 8 lei şi pentru copii şi pensionari, 4 lei. De asemenea, se va dubla şi costul unui bilet pentru grupurile organizate, de la 2 lei la 4 lei, atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Scumpirea este justificată de autorităţi prin faptul că preţul a rămas nemodificat din anul 2006, în ciuda faptului că de atunci până în prezent la Grădina Zoologică Piteşti au avut loc numeroase modernizări.

Tot în anul 2019, municipalitatea are în vedere modernizarea locului de joaca din incinta obiectivului.  Valoarea investiţiei
este estimată la 730.650 lei

Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi la Grădina Zoologică Bucureşti, este de 13 lei, pentru copii, 6,5 lei. La  Târgovişte, vizitatorii plătesc 7 lei-adulţi şi 4 lei-copii. Tot aici, grupurile organizate sunt taxate la intrare cu 3 lei, de persoană.