Accident din cauza poleiului, la Topoloveni. Patru persoane rănite

Luni dimineață, în timp ce se duceau la serviciu, mai mulți muncitori au fost răniți, în urma unui accident din cauza poleiului. Autoutilitara în care se aflau, a fost lovită de un microbuz care derapase. Un bărbat este rănit grav, ceilalalţi trei au leziuni uşoare.

Accident din cauza poleiului, la Topoloveni, satul Ţigăneşti, luni dimineaţă. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Topoloveni se afla la volanul unui microbuz. Nu avea pasageri. Se ducea către Priboieni. Într-o curbă, microbuzul a derapat, carosabilul fiind acoperit cu gheaţă. A ajuns pe contrasens, acolo unde s-a lovit frontal cu o autoutilitară. Aceasta era condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 38 de ani, tot din Topoloveni şi avea trei pasageri. Toţi cei patru erau colegi de serviciu se duceau la lucru.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Trei dintre bărbaţii aflaţi în autoutilitară au suferit leziuni uşoare. Cel de-al patrulea, pasager pe locul din dreapta faţă, tot în autoutilitară, a suferit traumatisme la faţă. De asemenea are suspiciune de fractură la mâna dreaptă. Doar doi dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Ceilorlalţi doi le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să meargă la spital.

Foto: ISU Argeş