Şcolile vor fi închise, din cauza gripei! Ministrul a emis un ordin

Printr-un Ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale, şcolile vor fi închise din cauza gripei. Astfel, joi 24 ianuarie, copiii din unităţile de învăţământ preuniversitar vor sta acasă fiind Mica Unire. Nu vor merge la şcoală nici vineri 25 ianuarie.

Școlile vor fi închise din cauza gripei, vineri 25 ianuarie 2019. Toate școlile din țară, implicit şi din Argeş, vor fi închise vineri, din cauza gripei. Suntem la un pas de epidemie, iar lista românilor uciși de gripă devine din ce în ce mai lungă. Trei oameni au murit doar astăzi. În total, de la începutul sezonului, 31 de români au fost răpuşi de virusul gripal. Autoritățile au luat măsuri suplimentare în spitale și școli. Dar în cele mai multe cazuri sunt depășite de situație. Vaccinul rămâne principala măsură de protecție.

Școli închise vineri 25 ianuarie 2019. Un Ordin de ministru a fost semnat miercuri de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Acesta prevede suspendarea integrală a cursurilor în sistemul de învăţământ preuniversitar.

Decizia a fost luată în urma solicitărilor făcute de Ministerul Sănătății.

De asemenea, elevii nu merg la școală nici joi, 24 ianuarie 2019, de Mica Unire.