UPDATE: Președintele PNL Ludovic Orban a reacționat în urma discuțiilor apărute în filiala PNL Argeș. Conform unui comunicat de presă emis de organizația județeană, președintele PNL Ludovic Orban a declarat: ”La ora actuală, în Argeș, este o conducere aleasă care nu poate fi schimbată. Nu există un temei de schimbare a conducerii actuale, iar în ce mă privește, sunt mulțumit de această conducere pentru că rezultatele o dovedesc.”. Rămâne de văzut în ce direcție se va îndrepta conflictul apărut în PNL Argeș.

Scandal uriaș în PNL. Într-un comunicat de presă emis către redacția noastră, mai mulți primari liberali argeșeni și președinți de organizații locale nu îl mai recunosc pe Adrian Miuțescu ca președinte al PNL Argeș.

În acest fel, a fost depusă la Secretariatul General al PNL o scrisoare semnată de mai mulți membrii  ai PNL Argeș în care se prezintă doleanțele acestora. Semnatarii scrisorii îl doresc pe Rareș Bogdan ca viitor președinte al organizației județene.

Primarii liberali argeșeni: „De astăzi, Adrian Miuțescu nu mai este Președintele PNL Argeș!”

Astăzi, 23 septembrie 2019 a fost depusă la Secretariatul General al PNL, în atenția Biroului Politic Național al PNL, o scrisoare redactată și semnată de primarii liberali argeșeni alături de 70 de președinți de organizații locale precum și de personalități liberale locale incontestabile. În prezența președintelui PNL dl.Ludovic Orban am arătat că Filiala Argeș trece printr-o perioadă grea a existenței sale, măcinată fiind de tensiuni și conflicte interne puternice de care Adrian Miuțescu nu a fost și nu este străin.

Noi, primarii liberali argeșeni semnatari atât ai scrisorii despre care amintim mai sus cât și ai prezentului comunicat de presă am înteles să respectăm PNL și am urmat etapele statutare în demersurile noastre. De azi însă – dupa comunicarea intențiilor și doleanțelor noastre în mod oficial către conducerea partidului, înțelegem să facem public că, în opinia noastră, începând cu 23 septembrie 2019 Adrian Miuțescu nu mai este, de facto, președintele PNL Argeș.

Noi am solicitat să se acorde o șansă acestui județ – județul Brătienilor, o șansă pentru argeșeni și pentru Partidul Național Liberal pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare în județul Arges. Această sansă o reprezintă dl. Rareș Bogdan, europarlamentar PNL”, se arată în comunicatul de presă.