Doi șoferi s-au șicanat în trafic, joi seara, în jurul orei 19.00, în zona Războieni, din Pitești. Totul a început după ce unul dintre ei i-a tăiat calea, în trafic, celuilalt.

Este vorba despre doi bărbați, în toată firea, de 46 de ani, din Bradu, respectiv 43 de ani, din Piteşti. Cel de 46 de ani, după ce i-a tăiat calea, l-a și blocat în trafic pe celălalt șofer. S-au înjurat și s-au luat la bătaie. Au fost calmați de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești care, în timp ce desfăşurau serviciul de patrulare pe strada Războieni, s-au sesizat din oficiu cu privire  la existența conflictului.

Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În urma testării s-a stabilit faptul că șoferul de 46 de ani, din Bradu, se afla sub influența alcoolului. Avea o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal”, informează IPJ Argeș.

De asemenea, în cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, față de cei doi conducători auto a fost luată măsura sancționării contravenționale cu câte 500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Foto: descriptiv.