S-a spânzurat după cearta cu soţia! Salvat de poliţişti

Duminică seară, un bărbat s-a spânzurat după cearta cu soţia. A fost salvat din ştreang de poliţiştii chemaţi de nevastă să aplaneze conflictul. Este conştient şi a fost transportat la spital!

S-a spânzurat după cearta cu soţia! Este povestea unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Bradu, satul Bradu. Omul a avut un motiv de cerată pueril, cunoscuţii fiind şocaţi că de la asta s-a ajuns la tentativa de suicid. Se spune că s-a aşezat la masă şi i-a reproşat nevestei că a pus prea mult oţet în salată. De la asta a izbucnit un adevărat scandal. Soţii şi-au spus vorbe grele. În cele din urmă, bărbatul a ieşit din cameră şi a urcat în podul casei. A pus o greutate pentru uşă ca să nu poată fi deschisă. Soţia a sunat la 112 şi le-a povestit oamenilor legii despre scandal.

Poliţiştii sosiţi la sesizare au discutat cu reclamanta şi au aflat că soţul ei s-a refugiat în pod. Nimeni nu se gândea la intenţiile acestuia. Nici chiar nevasta omului, femeia fiind convinsă că bărbatul a fugit de frica poliţiştilor. După ce au reuşit să deschidă chepengul, oamenii legii l-au găsit pe bărbat în ştreang. L-au dat jos şi i-au acordat primul ajutor victima revenindu-şi. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital.