A furat o Dacia ca să meargă acasă şi a ajuns în arest!

A ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş după ce a furat o Dacia. Voia să meargă acasă. Este recidivist fiind cunoscut ca spărgător de maşini!

A furat o Dacia ca să meargă acasă şi a ajuns în arest! Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost reţinut, fiind dus în arestul IPJ Argeş. A comis furtul în noaptea de miercuri spre joi. În timp ce se afla în cartierul piteştean Găvana, s-a gândit că nu are cu ce să ajungă acasă, în comuna Bârla. Distanţa este destul de mare, având de parcurs peste 50 de kilometri, în plus mai era şi ora târzie. A forţat încuietoarea unei Dacia şi a a pornit-o legând firele între ele. A pornit la drum deşi nu posedă permis de conducere.

Proprietarul a anunţat furtul. Poliţiştii au demarat cercetări. Autoturismul a fost găsit abandonat în comuna Bârla. După ce au prelevat amprentele din autoturism, oamenilor legii le-a fost uşor să-l găsească pe autorul furtului. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, se afla în baza de date a IPJ Argeş, fiind recidivist. El este cunoscut ca fiind spărgător de maşini, în trecut fiind condamnat pentru astfel de fapte. De data aceasta a furat o Dacia cu totul fără a se limita doar la sustrage bunurile. Autoturismul a fost restituit persoanei vătămate.

Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru furt spre folosinţă şi conducere fără permis. Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.