Femeia lovită de mașină la Mărăcineni a murit la spital

Pe 23 noiembrie a avut loc un grav accident la Mărăcineni. O femeie de 76 de ani a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Victima a murit la spital, în această seară.

În această seară, la două zile de la accidentul petrecut la Mărăcineni, femeia de 76 de ani a fost declarată decedată la Spitalul Județean Argeș. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că septuagenara accidentată mortal traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni!

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă la Mărăcineni, unde o tânără de 30 de ani, din localitate, care circula către Piteşti, în zona trecerii de pietoni din dreptul primăriei, a accidentat mortal o femeie de 76 de ani. În urma impactului, șoferița a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a oprit cu mașina într-un cap de pod din apropierea unei benzinării.

În accident a fost rănit și copilul de patru ani al șoferiței. Acesta se afla în mașină cu mama sa. Copilul a fost transportat inițial la Spitalul cu Pediatrie cu fractură de mandibulă, iar apoi a fost transferat la București.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.