S-a spânzurat de teamă că-i va fi amputat piciorul!

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Recea s-a spânzurat de teamă că-i va fi amputat piciorul. „Decât fără picior, mai bine întreg în mormânt!”, a scris el în biletul de adio.

S-a spânzurat de un pom din curtea casei sale din comuna Recea. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani , a fost văzut, vineri, de poştăriţa comunei care trecea pe stradă. Aceasta a zărit trupul care atârna în ştreang şi a alertat vecinii. Când a sosit la faţa locului, echipajul ambulanţei a constatat că bărbatul era mort de ore bune.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au găsit un bilet de adio prin care victima explica de ce s-a spânzurat. „Mi s-a luat de singurătate. Piciorul mă doare rău. Medicii vor să-l taie. Decât să rămân fără picior, mai bine plec întreg în mormânt”, a scris bărbatul în ultimul lui mesaj. Oamenii legii nu au găsit documente medicale din care să reiasă că într-adevăr urma să-i fie amputat piciorul

Toma O. locuia singur la Recea. Are copii, aceştia fiind căsătoriţi şi la casele lor. În primăvara acestui an, a rămas văduv. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş.