Accident cu trei răniți, la Băiculești! Un copil de 6 ani, printre victime

Sâmbătă, pe DN7 C a avut loc un accident cu trei răniți, la Băiculești. Printre cei care au ajuns la spital se numără și un copil de 6 ani, băiețelul șoferului considerat vinovat.

Accident cu trei răniți, la Băiculești, sâmbătă dimineață. Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Merișani, mergea pe DN 7 C, șoseaua care face legătura între Pitești și Curtea de Argeș, la volanul unui Volkswagen Passat. Se ducea la Curtea de Argeș când, la Băiculești, a ajuns din urmă cu Alfa Romeo condus regulamentar de un bărbat, de 58 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta dorea să vireze pe o stradă laterală. A fost izbit cu putere din spate de Volkswagen. Poliţiştii au stabilit că şoferul de 41 de ani, nu păstrase distanța regulamentară în timpul mersului. În urma impactului violent Alfa Romeo a fost răsucit cu faţa spre sensul opus, fiind proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Urmare a coliziunii accidentul s-a soldat cu trei răniţi. Şoferul maşinii care a ajuns în şanţ, soţia acestuia şi un băieţel de 6 ani, fiul şoferului vinovat de cele petrecute, au fost transportaţi la spital. La faţa locului, pe lângă echipaje de ambulanţă şi poliţişti s-a deplasat şi unul de pompieri care a asigurat prevenirea izbucnirii vreunui incendiu la maşinile lovite.  După accident, traficul a fost blocat o perioadă în zonă.

Foto: Info Trafic Piteşti