Percheziţii la spărgători de maşini! Furau pe A1

Poliţiştii argeşeni au efectuat percheziţii la doi spărgători de maşini, în Mogoşoaia şi la Buftea, în judeţul Ilfov. Tinerii de 20 ani, respectiv 25 de ani sunt suspectaţi că au comis mai multe furturi pe A1, forţând încuietorile maşinilor parcate.

 

Spărgători de maşini suspectaţi că au comis mai multe furturi pe autostrada Bucureşti Piteşti, acţionând prin parcări, au ajuns în atenţia oamenilor legii. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Ilfov au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Mogoșoaia și a orașului Buftea, la locuințele celor în cauză. Tienrii, unul de 25 de ani, din comuna Mogoşoaia şi altul de 20 de ani din Buftea, acţionau în parcări. Forţau încuietorile maşinilor şi furau ce le pica în mână.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni. Cei doi spărgători de maşini acţionau la maşinile parcate, forţând încuietorile.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ambii bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale