S-a prăbușit de la etajul IV! Fiul unui preot și al unei profesoare s-a sinucis

S-a prăbușit de la etajul IV, după ce a sărit de la fereastră. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Câmpulung s-a sinucis în timp ce era în apartamentul părinților săi. Provine dintr-o familie de intelectuali, tatăl preot, mama profesoară.

Polițiștii au fost chemați, marți dimineață, pe strada Poenaru Bordea, la un bloc din centrul Câmpulungului. Un bărbat zăcea fără suflare, cu trupul zdrobit, lângă bloc. Cel care a dat alarma este chiar tatăl victimei. Omul s-a trezit noaptea și a găsit ferestra deschisă la dormitorul fiului. A dat fuga să vadă ce s-a întâmplat și l-a văzut prăbușit lângă bloc. A sunat la 112.

S-a prăbușit de la etajul IV și nu a putut fi readus la viață. Echipajul Serviciului de Ambulanță Argeș l-a supus pe bărbat manevrelor de resuscitare, însă, acestea nu au avut rezultat. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru autopsie.

Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice din anul 2014. Atunci a fost în imposibilitatea de a mai rambursa un împrumut în franci elvețieni și a avut o depresie puternică, urmând tratament de specialitate. De câteva zile medicul care îl avea în evidență se afla în concediu și pacientul nu și-a putut lua rețeta. Era foarte agitat și singur și-a manifestat dorința de a rămâne, peste noapte, în apartamentul părinților, din dorința de a se liniști.

În cursul nopții s-a aruncat de la geam. Până atunci, tatăl intrase de câteva ori în dormitorul lui, asigurându-se că doarme. Ultima dată când a verificat, părintele a găsit fereastra larg deschisă, descoperindu-și fiul mort. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este tatăl a doi copii. A urmat cursurile Facultății de Teologie , însă, nu a fost hirotonisit ca preot din cauză că nu și-a găsit post. Tatăl lui este un cunoscut preot din Câmpulung, iar mama, o profesoară renumită.