Două fetiţe rănite în accident la Topoloveni! Şoferul vinovat nu s-a asigurat

Două fetiţe rănite, luni după-amiază, în accident la Topoloveni. Copilele de 8 ani, respectiv 11 ani, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Piteşti. A mai ajuns la spital şi concubina şofeurlui vinovat.

Accidentul a avut loc în urmă cu puţin timp, la Topoloveni. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Răteşti, conducea un Volkswagen. La intersecţia de la pod, acesta nu s-a asigurat şi a virat la stânga. A fost lovit de un Audi condus din sensul opus, de un şofer, în vârstă de 51 de ani, din Topoloveni.

Două fetiţe rănite în urma impactului violent. Copilele de 8 ani, respectiv 11 ani, se aflau în Volkswagen. Una dintre ele este fetiţa şoferului vinovat. Ambele au fost preluate de un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă, fiind transportate la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Concubina şofeurlui vinovat, o tânără de 21 de ani, a fost de asemenea rănită uşor, fiind dusă la spital.

Şoferul care nu s-a asigurat, provocând accidentul, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei Topoloveni.

Foto: ISU Argeş