Update-S-a aruncat de la etajul IV! Nora, martoră la nenorocire

Update-Femeia a murit în urmă cu puţin timp la spital. Avea multiple traumatisme la cap, membre şi torace şi a intrat în stop cardio-respirator. Deşi au resuscitat-o zeci de minute, medicii nu au putut să o salveze fiind declarat decesul.

Tragedie, luni, la Piteşti unde o femeie s-a aruncat de la etajul IV. Nora victimei a fost martoră la tragedie. Victima se află în stare critică.

S-a aruncat de la etajul IV şi se află în stare critică. Este vorba de o femeie în vârstă de 60 de ani, din Piteşti. Acesta locuia de trei zile într-un bloc din cartierul Popa Şapcă. Stătea într-o garsonieră, situată la un bloc distanţă de fiul său. În această dimineaţă, femeia a ieşit din locuinţă în casa scării, a pus un scaun lângă fereastră şi s-a aruncat de la etajul IV. S-a prăbuşit în tufele de trandafiri de lângă imobil.

Martoră la tragedie a fost nora femeii. Aceasta se afla la fereastră când şi-a văzut soacra urcată pe pervazul ferestrei din blocul alăturat. Disperată şi-a sunat soţul anunţându-l să vină repede. Băiatul lucra în apropiere şi a fugit într-un suflet, sperând că îşi va găsi mama la geam şi o va convinge să renunţe la gestul său. Din nefericire, a ajuns prea târziu. Femeia sărise deja. Victima a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Este intubată iar medicii sunt sceptici privind şansele sale de supravieţuire. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.