Fals instalator, fură din locuinţele piteştenilor! Nu primiţi în casă pe oricine

De ceva timp un fals instalator fură din locuinţele piteştenilor. Omul merge la uşile victimelor şi motivând că s-a spart o ţeavă la vecinul pătrunde în locuinţă. Cât timp rămâne nesupravegheat, sustrage ce-i pică-n mână!

Fals instalator a făcut mai multe victime printre piteşteni. Individul are o metodă care nu dă greş! Merge la uşile unor locatari şi motivând că s-a spart o conductă în apartamentul vecin cere voie să verifice instalaţia. Ca să fie credibil, bărbatul i se adresează pe nume, atât celui la uşa căruia sună cât şi atunci când vorbeşte despre vecin. După ce intră în locuinţă, profită de momentul când rămâne nesupravegheat şi fură, atât bani cât şi obiecte de valoare. Folosind această metodă individul a dat lovitura în mai multe apartamente din cartierul piteştean Prundu. Victimele au reclamat furturile la Secţia 4 de Poliţie Piteşti. Cei prădaţi sunt, în general, pensionari.

Oamenii legii atrag atenţia cetăţenilor să-l nu primească în casă pe acest fals instalator sau orice altă persoană necunoscută. Să verifice o legitimaţie de serviciu sau să sune persoane apropiate înainte de a-i permite accesul în locuinţă. Înainte a a-l lăsa să intre, trebuie să vorbească cu vecinul sau să se asigure că cel de la uşă este într-adevăr cine se recomandă.