Șofer inconștient! Făcea transport de persoane beat criță

În această dimineață, un șofer inconștient a fost oprit în trafic de polițiștii Serviciului Rutier Argeş. Conducătorul auto deşi era beat criţă transporta muncitori, cu un microbuz.

Şofer inconştient, descoperit în trafic luni dimineaţă. Bărbatul conducea un microbuz cu muncitori angajaţi la o firmă din Piteşti. Tocmai plecase de la unul din punctele de lucru ale societăţii, de pe strada Serelor din Bascov, având în maşină 7 călători. Ar fi trebuit să-i ducă la Dobrogostea. Din fericire, cursa a fost oprită la timp de poliţiştii care l-au tras pe drepta, altfel cine ştie ce s-ar fi întâmplat pe drum! Asta, din cauză că atunci când a suflat în etilotest, aparatul indica o concentraţie de alcool 0,93 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti unde i-au fost recoltate două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Este ştiut faptul că, de regulă, alcoolemia este dublă ca valoare faţă de concentraţia în aerul expirat, în cazul nostru, aproape 2 la mie. Altfel spus, şoferul inconştient era criţă la volan.

Bărbatul este angajat ca şofer profesionist de 12 ani. Lucrează şi el la aceeaşi societate cu muncitorii pe care îi transporta. Nu conduce numai microbuze ci şi camioane sau maşini de mare tonaj, în funcţie de cum este nevoie. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Riscă să rămână fără loc de muncă.