Recidivist reţinut după ce a furat o autoutilitară! Cercetat şi în alte dosare

Un individ certat cu legea a ajuns în arest! Este vorba de un recidivist reţinut după ce a furat o autoutilitară! Bărbatul mai este cercetat în alte două cazuri de furt.

Recidivist reţinut după ce a furat o autoutilitară! Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeşti de Argeş şi cei ai Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au identificat un individ care furase o autoplatformă. Maşina era lăsată de proprietar neasigurată, pe un teren din comuna Albeştii de Argeş. Hoţul a urcat la volan şi a pornit la drum. Nu a parcurs mai mult de 150 de metri după care a abandonat autoutilitara la marginea unui izlaz. După amprentele lăsate în maşină autorul furtului a fost prins.

Individul este recidivist. A fost eliberat condiţionat în vara acestui an, fiind condamnat pentru tâlhărie. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în data de 1 decembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar. El mai este cercetat în alte două dosare de furt calificat.