A murit în stradă la 26 de ani! Motivul este incredibil!

Pe 1 decembrie, a murit în stradă, la 26 de ani. Motivul pentru care tânărul şi-a găsit sfârşitul este incredibil! Cauza a fost descoperită la autopsie.

A murit în stradă la 26 de ani! Motivul este incredibil! Sâmbătă seară, un cetăţean din comuna Dobreşti a sunat la Poliţia Topoloveni anunţând că un tânăr se află căzut pe marginea unui şanţ. Potrivit spuselor apelantului cel căzut era beat criţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni. Tânărul era în stop-cardio- respirator. Echipajul SMURD a cerut sprijinul unei ambulanţe cu medic, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Au fost demarate manevrele de resuscitare, însă din nefericire, acestea nu au avut rezultatul scontat. A fost sesizată Poliţia. După cercetările efectuate la faţa locului, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Argeş pentru necropsie.

Toată lumea se gândea că tânărul fiind beat a murit din cauza gerului cumplit de afară. Nu se ştia exact cât a zăcut căzut în stradă. Autopsia a infirmat însă această ipoteză. Medicul legist a constatat că tânărul a murit la 26 de ani, înecat cu propria-i vomă.