Pe 1 Decembrie au fost arestaţi pentru trafic de droguri! Vindeau canabis

Update: În urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, au fost indisponibilizate peste 400 de grame de cocaină, aproximativ 2 kg de cannabis, 11 pastile de ecstasy, 10 grame de haşiş, 32.850 de lei, 15.260 de euro, 900 de dolari, 350 de franci elveţieni şi 455 de lire sterline, 3 telefoane, un autoturism, un cântar electronic destinat porționării drogurilor, precum și ustensile susceptibile a fi folosite la ambalarea şi porţionarea acestora.


Doi bărbaţi au sărbătorit într-un mod neobişnuit de Ziua Naţională a României! Pe 1 Decembrie au fost arestaţi pentru trafic de droguri. Cei doi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timpul unei tranzacţii cu canabis.

Pe 1 Decembrie au fost arestaţi pentru trafic de droguri! Vindeau canabis! Cei doi, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Tulcea şi altul de 36 de ani, din Bucureşti au fost prinşi în flagrant, vineri, de poliţiştii BCCO Piteşti. Flagrantul a avut loc în Capitală, în timp ce constănţeanul îi vindea bucureşteanului canabis. Au fost luaţi pe sus de poliţiştii care îl urmăreau pe bucureştean de ceva vreme. Acesta cumpăra droguri de la dealeri şi le vindea consumatorilor din Piteşti. În acest fel a intrat în atenţia poliţiştiilor BCCO Piteşti care l-au urmărit pas cu pas. Drogurile ar fi urmat să ajungă pe piaţa din Argeş, dacă traficantul nu era prins.

După flagrant pe numele celor doi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Argeş. Astăzi, pe 1 Decembrie, Tribunalul Argeş a admis propunerea procurorilor DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti de arestare preventivă. Ambii au primit mandate pe câte 30 de zile.