PSD Argeș, de partea lui Liviu Dragnea! Îl susțin dar pun condiții

PSD Argeș și-a exprimat susţinerea faţă de Liviu Dragnea. Decizia a fost luată cu o zi înainte de şedinţa care poate hotărî soarta liderului partidului. Vineri, în CEx Argeș s-a decis ca organizația județeană să fie de partea acestuia dar se pun anumite condiții.

PSD Argeș, de partea lui Liviu Dragnea, după cum s-a votat în cursul zilei, în cadrul Comitetului executiv. Hotărârea este redactată în aşa fel încât, te lasă să ghiceşti cu cine vor vota în cadrul CEx.  „Cu majoritatea voturilor celor prezenți, CEx – PSD Arges, întrunit în data de 20.09.2018, susţine ca necesare următoarele: menţinerea unităţii partidului şi îndeplinirea programului de guvernare în baza căruia PSD a câștigat alegerile și votul majoritar al argeşenilor.

De asemenea, CEx al PSD Argeş solicită eliminarea disputelor interne și continuarea guvernării conform programului aprobat de majoritatea românilor, program realizat în mare măsură, până în acest moment”, se precizează în rezoluţia de la finalul întâlnirii.

Chiar dacă şi-a anunţat susținerea PSD Argeş emite pretenţii către conducerea de la nivel central. Printre altele, cere remanierea Guvernului. „Totodată, CEx al PSD Argeş solicită în mod expres următoarele:
– deschiderea spre dialog a conducerii partidului;
– profesionalizarea comunicării partidului;
-impulsionarea activităţii guvernamentale printr-o remaniere substanţială.

Menţionăm faptul că unitatea partidului reprezintă totodată şi o responsabilitate naţională faţă de provocările momentului”, se spune în rezoluția Comitetului Executiv al PSD Argeș semnat de președintele Șerban Valeca.