Accident mortal la Dobrești! Conducătorul unui motocultor lovit de un BMW

Un accident mortal a avut loc în comuna Dobrești! Conducătorul unui motocultor a fost făcut una cu pământul după ce a fost lovit de un BMW. Accidentul s-a petrecut joi, înainte de miezul nopții.

Accident mortal la Dobești, după ce șoferul unuui BMW nu a observat un motocultor care circula în acceași direcție. Tânărul în vârstă de 24 de ani, din localitatea amintită conducea un BMW mergând către comuna Beleți Negrești. A ajuns din urmă un motocultor condus în aceeași direcție de un localnic în vârstă de 50 de ani. Vehiculul destinat agriculturii nu avea sistem de iluminat iar din cauza întunericului, tânărul nu l-a văzut. L-a izbit în plin.

În urma impactului, conducătorul motocultorului a murit. Oamenii au chemat la fața locului o ambulanță, însă, medicul nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au făcut cercetările ce se impuneau. Fiind vorba de un accident mortal, a fost chemată o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Argeș. Cel mai probabil, va fi solicitată și o expertiză pentru a se stabili ce viteză avea autoturismul chiar dacă din primele cercetări nu pare să fie vina șoferului.

Trupul bărbatului mort a fost transportat la morga pentru efectuarea autopsiei.