Vizita liderului PSD la Topoloveni, vineri, a avut şi un incident nedorit. Protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea au fost ridicaţi de jandarmi. Aceştia au fost ţinuţi la sediul poliţiei Topoloveni până după plecarea lui Dragnea.

 

Protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea au fost ridicaţi de jandarmi! Este vorba de 10 persoane care aşteptau la Centrul Cultural Topoloveni, afişând o pancartă şi alţii care filmau. Pe ea era scris:”Argeşul Contează -Ţara n-a votat hoţie-Voi nu sunteţi România-#Activ Ag Piteşti”. Deşi oamenii nu scandau şi nu manifestau zgomotos, la un moment dat au fost luaţi de jandarmi şi urcaţi în dube.

Protestatarii se auzeau spunând: „Luaţi mâna de pe mine!”, „Ştiţi că este un abuz?”, „De ce mă împingi?”, „Care-i problema?”. Un jandarm răspunde la un moment dat: ” Vă rog frumos, mergem la poliţie ca să vă legitimeze”. Dintre cei urcaţi în dube se aude : „Uitaţi buletinul, mă legitimez”, însă jandarmii îşi continuă activitatea. ” Nu am fost lăsaţi să ne exprimă în stradă. Este o vizită oficială şi potrivit legii aveam dreptul să ne exprimăm”, spunea un bărbat.

Cele 10 persoane au fost duse la Poliţia Topoloveni, acolo unde au fot ţinute până după plecarea liderului PSD. Liviu Dragnea se află în vizită la Topoloveni împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea. Au avut întâlnire cu primarii la Centrul Cultural Topoloveni, au gustat produse ale unor fermieri şi au plecat în comuna Corbi acolo unde se va desfăşura cea de a doua parte a vizitei.