Profesori certaţi de o elevă, pentru modul cum au i-au corectat lucrarea la BAC. „Mulţumesc ” că mi-aţi arătat cât de inconștienți sunteți !

Profesori certaţi de o elevă care a fost la un pas să pice examenul de Bacalaureat. După contestaţii, tânăra nu doar că a promovat dar a obţinut şi o notă mare.

<„Felicitări” primilor profesori care mi-au corectat lucrarea. „Mulţumesc ” că mi-aţi arătat cât de inconștienți sunteți ! Nu știu cum din 7 pagini scrise nici măcar nota 5 nu ați putut să îmi dați! Noroc că există oameni cu capul pe umeri , dovada fiind nota contestației. Sper să fiți suspendați ani de zile sau și mai bine sa fiți dați afară!>, scrie tânăra pe contul său de Facebook.

Eleva arată şi dovada, postând o imagine cu rezultatele oficiale de pe site-ul edu.ro

Profesorii certaţi sunt cei care au corectat lucrările de limba şi literatura română pentru elevii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Piteşti. Eleva în discuţie era la profilul Filologie Prima sa notă la limba şi literatura română, a fost 4,35. Cum nu obţinuse minim 5, picase la această probă. După recorectare a obţinut 8,35. Eleva a promovat examenul de bacalaureat cu media 8,36.